Ajutor și suport

Informatii utile

NUMELE  NU ESTE ACCIDENTAL.

Ideal Standard crede că oamenii ar trebui să aibă baia ideală, indiferent ce înseamnă aceasta pentru ei, ca standard. De la lavoare la căzi, de la toalete la baterii. Când vine vorba de design, producție și configurarea băilor, poate spune că știe câte ceva.

 ADUCE BĂILE LA VIAȚĂ

Ideal Standard înțelege că baia este mai importantă ca niciodată – un spațiu neinvadat. Un loc unde să stai cu un pahar de vin, să te relaxezi, să te joci, să te transformi, să te împrospătezi și să întinerești. O cameră ce se poate transforma dintr-un spațiu funcțional într-un spațiu de locuit.

IDEAL STANDARD FACE POSIBILITĂȚILE REALITATE

Știe că oamenii sunt încântați de posibilitățile existente pentru băile lor dar au nevoie de ajutor să creeze soluția perfectă pentru baia lor – sau cu alte cuvinte ”idealul lor real”. Băile sunt spații provocatoare: ceea ce  încântă compania  este să ajute oamenii sa transpună viziunea lor în realitate.

SPAȚII FORMATE DUPĂ OAMENI

Deoarece frumusețea stă în ochii celui care privește, oamenii doresc soluții personalizate. Acestia au o viziune individuală despre cum ar trebui să funcționeze baia lor, cum să arate, cum să se simtă, mai degrabă decât să accepte o soluție ”masură unică potrivită tuturor”. Ideal Standard se refera la acesta ca la dorința de ”spații formate după oameni”

CREDE ÎN IDEI REALE

 Ideal Standard crede că fiecare merită o baie care este funcțională, accesibilă dar în același timp frumoasă. Scopul companiei este să ajute oamenii să creeze baia lor ”ideală reală”, indiferent ce înseamnă aceasta pentru ei referitor la spațiu, stil, buget sau nevoi.

EXPERȚI ÎN ERGONOMIA BĂII

Ideal Standard crede că poate să ajute oamenii să își creeze baia lor ”ideală reală” deaorece sunt experții în ergonomie. ”Ergonimie” sună foarte măreț dar în realitate este foarte simplu: se referă la produse cu design axat pe utilizator, gândite din prisma spațiilor modelate după oameni și echilibrul dintre formă și funcționalitate.

ECHILIBREAZA STIINTA CU ARTA

Pentru că are o percepție unică asupra oamenilor, bateriilor, mobilierelor și cum să utilizeze perfect spațiile, echilibreaza modul în care gândeste despre designul pentru baie cu toate principiile esențiale ale ergonomiei – de la siguranță, curățenie, plăcere estetică și confort la pace, liniște și stare de bine psihologică. Exista chiar ”laboratoare de lucru” atunci când se face designul produselor  pentru a se asigura ca acestea sunt confortabile la utilizare și funcționale în băile reale ale oamenilor. Și acum priveste spre viitor pentru a vedea cum poate creea baia perfectă pentru nevoile în schimbare ale utilizatorilor din ziua de astăzi.

MOȘTENIREA  CONSTĂ ÎN SOLUȚII COMPLETE PENTRU BAIE

Peste 100 de ani de creatie de băi înseamnă că Ideal Standard înțelege cum funcționează o baie în totalitate – de la designul bateriei perfecte până la maximizarea întregului spațiu. Și pentru că este producătorul propriilor produse folosind cele mai bune materiale și muncitori talentați stie că fiecare produs este făcut la cel mai înalt standard de calitate.

DEMOCRAȚIA DESIGN-ULUI

Se stie că  băile pot fi spații dificile – prea mici, prea mari, prea în formă de L, prea alunecoase, prea aglomerate sau simplu prea ciudate. Indiferent de spațiu, se propune a furniza idei inspirate și unelte folositoare pentru a vă ajuta să transformați o viziune într-o realitate, indiferent de cum arată dorința, budetul sau spațiul.

IDEAL STANDARD SETEAZA IDEALUL

Ideal Standard este inovator – creaza inovații definitorii pentru categorii de produse cum ar fi Cartușul cu discuri ceramice ce a adus sfârșitul bateriilor cu picurare. Și tehnologia Click ce reduce consumul de apă și de energie. Tehnologia  unică Idealblue pentru baterii poate ajuta acum familiile să economisească chiar mai multe resurse prețioase precum apa și energia. Designul minunat aduce tehnologia data la viață. Sunt comisionati designeri de produs renumiți de pretutindeni din Europa să  ajute a da formă viitorului sau băilor. Lumini, texturi, culoare, materiale și finisaje noi sunt numai câteva dintre lucrurile pe care Ideal Standard le exploreaza în lucrul  pentru viitor.

IDEAL STANDARD RASPUNDE STANDARDELOR

Este alegerea Profesioniștilor. Arhitecți și Designeri  solicită Ideal Standard pentru spatii de renume și cu specificații stricte, incluzând spitale mari, stadioane sportive, clădiri reprezentative,hoteluri și spații publice. Recunoscute pentru durabilitatea și calitatea lor, produsele Ideal Standard depășesc normele și specificațiile pentru a seta în această industrie standarde de vârf.

O UTILIZARE FRUMOASĂ A SPAȚIULUI

Aplicarea expertizei are un scop foarte clar -a ajuta oamenii sa obțină maximum din baia lor, ca să se simtă chiar ei cei mai buni – în fiecare zi. Pentru Ideal Standard aceasta înseamnă ”O utilizare Frumoasă a Spațiului”.

X