About Us

Ideal Prestige SRL

Compania Ideal Prestige SRL a fost fondata in anul 2019.
Este importator si distribuitor oficial al brandului de produse Ideal Standard in Moldova.
  • Ideal Standard International este una dintre cele mai importante companii de soluții de baie din lume. În centrul tuturor acțiunilor companiei se află un obiectiv simplu: de a ajuta oamenii să creeze băi superbe.
  • Peste 100 de ani de experiență în crearea de produse frumoase pentru baie.
  • N1 în Anglia și Italia – puteți găsi produsele Ideal Standard în fiecare a doua baie din aceste țări.

Ideal Standard este o companie cu adevărat europeană. Produce produsele  numai în Europa. Principalele  fabrici sunt situate în Germania, Anglia, Italia, Bulgaria și Portugalia. Acest lucru permite să mențină standardele înalte de stil și calitate asociate cu numele companiei.

Soluții complete pentru clienți : produce toate accesoriile pentru baie – ceramică, baterii, sisteme de duș, căzi și produse de wellness, mobilier și accesorii. Acest lucru permite consumatorilor  să creeze soluții de baie complet coordonate.

Peste 12.000 de articole din gama de producere, adaptate la o gamă largă de preferințe de stil, nevoi practice și bugete. De la stilul retro la cele mai noi tendințe moderne de design, de la robinete simple până la băi complet coordonate, de la băi de designer pentru hoteluri de lux la produse concepute special pentru spații închise – soluții perfecte pentru fiecare aplicație.

Poziții de conducere în activitatea de proiect. Pe lângă băile private, Ideal Standard este un furnizor de frunte de soluții de baie pentru sectorul imobiliar comercial și de proiect. Produsele  pot fi găsite în cele mai bune hoteluri din lume, clădiri de birouri principale, birouri guvernamentale și facilități sportive – de exemplu, –  furnizorul  N1 pentru Jocurile Olimpice de la Beijing și Londra.

X